BIG ANNOUNCEMENT!

Tjosan Tjosan! Jag har ett Big Announcement att ge er och det är nämligen så att jag tänker sluta blogga! Inte direkt sluta helt, men jag behöver den här sommaren rejält för att vila upp mig samt umgås med min släkt som kommer hit! Jag vill inte att bloggandet ska ta mycket tid. Det är också en del av anledningen. Jag kommer över sommaren kanske slänga in ett eller två inlägg om veckan, så jag kommer inte att ta bort den här bloggen, det är ju kul att ha kvar den! Inte för att jag har många läsare XD
Iaf så får ni alla ha en SUPER bra sommar så kanske jag slänger in något inlägg om veckan och berättar hur det går, samt roliga grejer!

XOXO Anonym! <3<3

Dålig uppdatering!

Hejsan Allihopa!
Jag veet...dåligaste uppdateringen, ska försöka uppdatera mer, snart är det iaf sommarlov!! Det känns både roligt och deppigt på samma gång, roligt för att det är SOMMARLOV och deppigt för att tiden har gått alldeles för fort! Jaja, nu ska jag inte deppa för er i bloggen, HAHAHXD! Uppdateringen kommer att bli bra, förhoppningsvis (?).
Har inte något vettigt att skriva om så här får ni:
Dagens fakta: Det språk som har det största ordförrådet är engelska. Det innehåller 490 000 ord, av vilka 300 000 är tekniska termer som normalt bara uppträder i facklitteraturen. Inte ens en mycket välutbildad engelsman använder mycket mer än cirka 60 000 ord.

Dagens Humorcitat: En elefant och kamel träffas: 
- Varför har du brösten på ryggen? undra elefanten. 
- Ska du säga som har snoppen i ansiktet!

HAHAHAHAH!!XD feett rolig...


XOXO Anonym

Thoughts...

Haha, har lite tråkigt har pluggat ganska mycket idag... ska nog se någon film och plugga lite franska eller någotXD tråkig lördag va?? ska kanske ringa någon och snacka lite XD Vad ska ni göra i sommar då?
själv kommer pappas kusin och hans familj och mina sysslingar och hela köret asså! det blir väl runt 20 stycken av släkten asså, It's a big family! haha..men det blir roligt..de är fett sköna asså! vi skulle kanske åka på road trip till liseberg eller något, fast det vi inte än, för vi är så himla många! Kryssning och sånt blir det ju...guud vad kul det var förra gången asså!! jag och mina sysslingar dansade som inåt h******! Och vi åkte till grönan också, jag och mina sysslingar de är alla tjejer och vi var typ 5 stycken och sedan så bråkade mina sysslingar (de är syskon) mitt uppe i fritt fall, den ena började sjunga av rädsla, den andra andades djupt och intalade sig själv att allt skulle gå bra, den tredje svor högt och grovt och jag och min syssling satt garvade sedan började alla bråka osså woop så ramlde vi, och alla skrek, fatta vad roligt! Sen ska jag kanske åka till Iran också så det blir mycket släktträffar och annat! åååh längtar!Min syssling som är lika gammal som mig, är så rolig, henne har man inte tråkigt med, hahah! vi kommer att göra mycket på sommaren både i sverige och i iran för jag åker ju dit i 3-4 veckor! kul sommar blir det! nu avslutar jag det här tråkiga inlägget med godnatt och en bra bild! XP

graduation

XOXO Anonym

Boktips!

Hejsan! Nämnde ju på inlägget innan att jag skulle ge er ett boktips. Nu blir det här inlägget extra långt men så blir det med boktips!
Boken heter Fallen Ängel av Becca Fitzpatrick. Den här boken får 5/5 av mig, den är sååååååå braaaaaaaaaa!
Den här boken är nästan en viss variant på twilight så ni som älskar twilight kommer garanterat att älska den här också.
Handling: Precis som Bella i Twilight dras till Edward, faller Nora handlöst för den mystiske Patch. Och plötsligt befinner hon sig i en uråldrig kamp mellan de odödliga.

För att pojken hon älskar ska få sina vingar tillbaka måste Nora offra sig själv. Men kommer han att tillåta det?

Med sitt hånfulla leende och ögon som ser rakt igenom henne, fångar Patch omedelbart Noras uppmärksamhet. Om än mot hennes vilja och absolut mot allt bättre vetande.

Men efter en rad obehagliga händelser, vet Nora inte längre vem hon kan lita på. Patch dyker upp överallt i hennes liv, och verkar dessutom veta mer om henne än till och med hennes närmaste vänner gör. Nora måste välja; ge upp sitt motstånd och bli hans eller fly så långt bort det bara går. Men när sanningen om Patch börjar gå upp för henne är det för sent att fly...

Fallen ängel är en mörk och romantisk berättelse som centreras kring konflikten mellan de odödliga. Becca Fitzpatrick har flyttat mytologin om de fallna änglarna från gamla bibliska referenser till våra dagar.

Citat ur boken: Jag kunde nästan höra hur Vee himlade med ögonen. "Jag tror att vi äntligen börjar närma oss dagens ämne. Sex."
"Nästan", sa coach McConaughy och höll upp ett finger. "Före sex kommer attraktion, men efter attraktion kommer kroppsspråk. Man måste förmedla budskapet 'Jag är intresserad' till en potentiell sexpartner, men inte rikigt så rättframt" Han pekade brevid mig.
"Okej Patch. Vi föreställer oss att du är på en fest. Det vimlar av tjejer i olika former och storlekar. Du ser blondiner, brunetter, rödhåriga och några med svart hår. Vissa är pratsamma medan andra verkar blyga. Du har hittat en tjej som passar in på dina önskemål - hon är attraktiv, intelligent och sårbar. Hur visar du att du är intresserad av henne?"
"Jag visar mitt intresse. Pratar med henne."
"Bra. Och så den stora frågan - hur vet du om hon är med på noterna eller om hon vill att du ska leta vidare?"
"Jag studerar henne", svarade Patch. "Jag listar ut vad hon tänker och känner. Hon kommer inte säga det till mig rakt ut, så jag måste vara uppmärksam. Vänder hon sig mot mig? Möter hon min blick och tittar sedan bort? Biter hon sig i läppen och leker med sitt hår, som Nora gör just nu?"
Ett skratt spred sig i salen. Jag lade ned händerna i knäet.
"Hon är med på noterna", sa Patch och stötte till mitt ben igen.
Jag trodde knappt att det var sant, men jag rodnade.
"Väldigt bra! Väldigt bra!" utbrast coachen och log brett.
"Blodkärlen i Noras ansikte vidgas och hennes hud blir varmare", sa Patch. "Hon vet att hon blir bedömd. Hon tycker om uppmärksamheten, men vet inte rikigt hur hon ska hantera den."
"Jag rodnar inte."
"Hon är nervös", fortsatte Patch. "Hon stryker sig över armen för att dra uppmärksamheten från ansiktet till sin figur, eller kanske sin hud.
Båda är starka försäljningsargument."
Jag höll på att storkna. Han skämtar, intalade jag mig. Nej, han är galen. Jag hade ingen erfarenhet av galningar, och det märktes. Det kändes som att jag hade ägnat större delen av vår tid tillsammans åt att stirra på Patch och gapa. Om jag inbillade mig att jag skulle kunna hålla jämn takt med honom, måste jag hitta en ny infallsvinkel.
Jag pressade handflatorna mot bordet, sköt fram hakan och försökte se ut som om jag hade någon värdighet kvar. "Det här är löjligt."

hha

XOXO Anonym

Godmorgon!

Hej allihopa!
Har ni sovit bra? Det har jag! Fast jag drömde en jättekonstig dröm i nattXP
Aja, vad ska ni göra idag? själv blir det ju inte mycket...
Jag tänker ger er ett boktips senare...så come back!

Dagens Humorcitat:
"Män föds mellan kvinnans ben och spenderar resten av sitt liv att komma in där igen..
Ska vi kalla det hemlängtan?!"

HAHAXD! hittade det online någonstans...det citatet stämmer faktiskt!! XD


Dagens Fakta:
Om man minskar skalan i vårt solsystem 12 000 miljarder gånger, så skulle solens diameter bli 1,5 mm och jorden skulle ligga 15 cm från solen. Men den närmaste av de synliga stjärnorna, Alfa Centauri, skulle ligga 40 km längre bort.

haha

XOXO Anonym

Mona-Lisa

Mona-Lisa


Hehe... hade lust att ge er nån bild:P
jaja... Jag önskar er alla en fortsatt trevlig fredagskväll!

XOXO Anonym

Design?

Vad tycker ni? Sommaren börjar närma sig så jag tänkte att den här designen skulle passa bra.
Hiss eller Diss?

Hej!

Jag är en tjej som driver denna blogg, jag är anonym, som ni säkert har märkt. Jag har inga planer på att avslöja mig här i bloggen. Men om ni nu vill kontakta mig utanför bloggen så kan ni maila mig på: [email protected] . Jag hoppas att ni kommer att tycka om min blogg, om inte så synd.

XOXO Anonym

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0